Καταδύσεις Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

«Agios Nikolaos Cliff diving 2022»: Εντυπωσιακό θέαμα από τα βράχια της λίμνης (pics)

«Agios Nikolaos Cliff diving 2022»: Εντυπωσιακό θέαμα από τα βράχια της λίμνης (pics)

Μοναδικό θέαμα, ένταση και ανταγωνισμός για την κορυφή ήταν τα χαρακτηριστικά του «Agios Nikolaos Cliff diving 2022», με τις απίθανες προσπάθειες των αθλητών να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με εντυπωσιακής δυσκολίας και ομορφιάς καταδύσεις.

Η ΚΟΕ ήταν για πρώτη φορά συνδιοργανωτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης «Agios Nikolaos Cliff diving 2022», με τις καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου (ύψος 20 μέτρων). Το διήμερο των αγώνων (Σάββατο-Κυριακή, 24-25/09) την εκπροσώπησε η Γ’ Αντιπρόεδρος Αλεξία Μαρίνη.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 18 αθλητές και οκτώ αθλήτριες καταδύσεων από ψηλά σημεία, που ανήκουν στους κορυφαίους του κόσμου, προέρχονται από πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας κι έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια και πρωτιές σε διάφορες διοργανώσεις ανά την υφήλιο. Το πρόγραμμά τους απαιτητικό αλλά το αποτέλεσμα, καταπληκτικό.

Τελευταία άρθρα Καταδύσεις

Video Καταδύσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.