Καταδύσεις Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Α/Γ: Εκτός ημιτελικού στα 3 μ. οι Τσιρίκος και Αυθίνος

Παγκόσμιο Α/Γ: Εκτός ημιτελικού στα 3 μ. οι Τσιρίκος και Αυθίνος

37ος στον προκριματικό του Τραμπολίνο 3 μ. ο Θάνος Τσιρίκος και 39ος ο Θεόφιλος Αυθίνος

Έκαναν την προσπάθειά τους στον προκριματικό των Καταδύσεων από Τραμπολίνο 3 μ. οι δύο Έλληνες εκπρόσωποι Θάνος Τσιρίκος και Θεόφιλος Αυθίνος στην πρεμιέρα τους στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, τη Δευτέρα (27/6), αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον απογευματινό ημιτελικό (προκρίνονταν οι 18 πρώτοι).

Ο Τσιρίκος βαθμολογήθηκε για το σύνολο των βουτιών του με 322,85 β. και κατέλαβε την 37η θέση του προκριματικού και ο Αυθίνος με 312,30 και κατετάγη 39ος.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό των 3 μ. πήρε ο Κινέζος Γουάνγκ με 492,00 β., τη δεύτερη ο Βρετανός Λόγκερ με 457,80 β. και την τρίτη ο άλλος Κινέζος, ο Κάο, με 418,55 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ο επόμενος αγώνας των δύο καταδυτών μας είναι η συμμετοχή τους στο  προκριματικό του 1 μ. Τραμπολίνο, την Πέμπτη (30/6) στις 13:00.

Ο Θεόφιλος Αυθίνος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: “Μπορούσα πολύ καλύτερα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Είναι το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα και συλλέγω εμπειρίες. Πιστεύω πως θα έχω καλύτερη απόδοση στο επόμενο αγώνισμα”.

Ο Θάνος Τσιρίκος είπε από την πλευρά του: “Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν μια καλύτερη θέση. Συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα αγωνίσματα”.

Τελευταία άρθρα Καταδύσεις

Video Καταδύσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.