Καταδύσεις Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πανελλήνιο Κατηγοριών: Αργώ και ΝΟΒΑ οι πρωταγωνιστές

Πανελλήνιο Κατηγοριών: Αργώ και ΝΟΒΑ οι πρωταγωνιστές

Χαλέμου και Σιφναίος ξεχώρισαν στην τελευταία ημέρα των αγώνων

Η Αργώ στις κατηγορίες Α’-Β’ και ο ΝΟΒΑ στις Γ’-Δ’ κατέκτησαν τους αντίστοιχους τίτλους και τα τρόποια του πρωταθλητή συλλόγου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων κατηγοριών Α’, Β’, Γ’, Δ’ και της προαγωνιστικής Ε’, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (12/6) το απόγευμα στο Καταδυτήριο του ΟΑΚΑ.

Η Αργώ πρώτευσε τόσο στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων στις κατηγορίες Α’-Β’ όσο και στις επιμέρους Αγοριών και Κοριτσιών. Στη Γενική πήρε την πρωτιά με 55 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νέος Ηρακλής με 32 β. και στην τρίτη οι Πέντε Κύκλοι με 31 β. Στη βαθμολογία Αγοριών Α’-Β’ πρώτη ήταν η Αργώ με 14 β., δεύτερος ο ΝΟΒΑ με 8 και τρίτοι οι Πέντε Κύκλοι με 7 β. Στα κορίτσια Α’-Β’ πρώτευσε η Αργώ με 41 β., δεύτερος ο Νέος Ηρακλής με 32 β. και τρίτοι οι Πέντε Κύκλοι με 24 β.

Ο ΝΟΒΑ πήρε την πρωτιά στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων στις κατηγορίες Γ’-Δ’ με 28 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση είχαμε ισοβαθμία ανάμεσα στην Αργώ και τον Νέο Ηρακλή με 26 β. Στα αγόρια, πρώτοι οι Πέντε Κύκλοι με 16 β., δεύτερος ο ΝΟΒΑ με 13 β. και τρίτος ο Παναθηναϊκός με 4 β. Στα κορίτσια, η Αργώ ήταν πρώτη με 25 β., δεύτερος ο Νέος Ηρακλής με 23 β. και τρίτος ο ΝΟΒΑ με 15 β.

Δείτε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Στην τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων ξεχώρισαν οι νίκες και οι επιδόσεις στη Σταθερά Α’ Κοριτσιών της Σταυρούλας Χαλέμου (ΝΟΒΑ) με 359,60 β. και στη Β’ Αγοριών του Σταύρου Σιφναίου (Πέντε Κύκλοι) με 392,80 β.

Αναλυτικά οι νικητές και τα αποτελέσματα σε όλα τα αγωνίσματα ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα Καταδύσεις

Video Καταδύσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.