Καταδύσεις Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εθνικό OPEN: Τροπαιούχος η Αργώ

Εθνικό OPEN: Τροπαιούχος η Αργώ

Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πολυνίκης η ομάδα της Αργούς – Οι Μόλβαλης και Χαλέμου τα χρυσά στη Σταθερά στο φινάλε

Η Αργώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πολυνίκης με την ολοκλήρωση του Εθνικού πρωταθλήματος Καταδύσεων OPEN, που έγινε το Σαββατοκύριακο (28-29/5) στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ μαζί με την ημερίδα κατηγοριών Γ’,Δ’,Ε’.

Ο σύλλογος της Αργούς πρώτευσε στη Γενική βαθμολογία με 57 βαθμούς, ενώ πήρε πρωτιά και στις επιμέρους βαθμολογίες Ανδρών (29 β.) και Γυναικών (28 β.). Τη 2η θέση στη Γενική βαθμολογία πήρε ο ΝΟΒΑ, την 3η ο Παναθηναϊκός και την 4η οι Πέντε Κύκλοι, με την ίδια σειρά κατάταξης να έρχεται και στην επιμέρους βαθμολογία των Γυναικών. Στη βαθμολογία των Ανδρών τη 2η θέση πήρε ο Παναθηναϊκός και την 3η ο ΝΟΒΑ (δείτε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες ΕΔΩ).

Στο αγώνισμα καταδύσεων από Σταθερά της OPEN, που έγινε στη δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων, την Κυριακή (29/5): Στους Άνδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Μόλβαλης του Παναθηναϊκού με 384,40 β. Το ασημένιο πήρε ο Θανάσης Τσιρίκος του ΝΟΒΑ (357,15 β.) και το χάλκινο η Θεόφιλος Αυθίνος της Αργούς (278,35 β.). Στις Γυναίκες, στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ με 227,50 β. Δεύτερη ήταν η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου της Αργούς με 218,10 β. και τρίτη η Άννα Μαρία Σαχίνη του Παναθηναϊκού με 215,15 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Εθνικού πρωταθλήματος OPEN ΕΔΩ.

Τις απονομές έκανε την Κυριακή η υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Πέπη Χαραλάμπους.

Τα αποτελέσματα της Ημερίδας Γ’, Δ’, Ε’ ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Τελευταία άρθρα Καταδύσεις

Video Καταδύσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.