Καταδύσεις Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εθνικό OPEN: Πρωταγωνιστές οι Αυθίνος και Γεωργοπούλου στην πρεμιέρα

Εθνικό OPEN: Πρωταγωνιστές οι Αυθίνος και Γεωργοπούλου στην πρεμιέρα

Νικητές στα 3 μ. τραμπολίνο Ανδρών ο Θεόφιλος Αυθίνος και Γυναικών η Αγγελική Γεωργοπούλου

Ο Θεόφιλος Αυθίνος της Αργούς και η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου του ίδιου συλλόγου ήταν οι πρωταγωνιστές στο άνοιγμα της αυλαίας, σε Άνδρες και Γυναίκες αντίστοιχα, καθώς κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στα δύο σπουδαιότερα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας του Εθνικού Πρωταθλήματος OPEN και της ημερίδας κατηγοριών Γ’, Δ’, Ε’ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Από το πρωί πήρε την πρώτη του νίκη ο Θεόφιλος Αυθίνος (Αργώ), που ανέβηκε στο πιο ψηό σκαλί του βάθρου με χρυσό στα 3 μ. Τραμπολίνο, καθώς βαθμολογήθηκε με 363,80 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Θανάσης Τσιρίκος (ΝΟΒΑ) με 342,75 β. και το χάλκινο ο Νίκος Μόλβαλης (Παναθηναϊκός) με 330,60 β. Αλλά και το απόγευμα, στο 1 μ. Τραμπολίνο είχαμε την ίδια τριάδα στο βάθρο των νικητών, καθώς ο Αυθίνος κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο (318,15 β.), με δεύτερο τον Τσιρίκο (300,55) και τρίτο τον Μόλβαλη (286,80 β.).

Στις Γυναίκες, το πρωί, στα 3 μ. Τραμπολίνο πρώτευσε η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου (Αργώ), με 204,70 β., με δεύτερη τη Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ (194,25 β.) και τρίτη την Άννα Μαρία Σαχίνη του Παναθηναϊκού (186,55 β.). Χρυσό και το απόγευμα για τη Γεωργοπούλου, στο 1 μ. Τραμπολίνο με 197,35 β., το ασημένιο πήρε κι εδώ η Χαλέμου (172,40 β.), αλλά το χάλκινο κατέκτησε η Μαργαρίτα Γιαννοπούλου της Αργούς με 151,40 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Εθνικού πρωταθλήματος OPEN ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 28/5 (11.00): Σταθερά Δ’, Σταθερά Γ’,Σταθερά OPEN.

Τελευταία άρθρα Καταδύσεις

Video Καταδύσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.